Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8370:2015 Виготовлення тваринницької продукції. Загальні вимоги щодо безпеки

Розробник: ІМТ УААН

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 серпня 2015 р. № 101

Ключові слова: безпека праці, небезпечні та шкідливі виробничі чинники, виготовлення тваринницької продукції, електробезпека

Текст документа «ДСТУ 8370:2015 - Виготовлення тваринницької продукції. Загальні вимоги щодо безпеки» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - охорона праці.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.