Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2789:2015 Плоди свіжі. Терміни та визначення понять

Розробник: Інститут садівництва Національної академії аграрних наук

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 21 жовтня 2015 р. № 133

Документ замінює: ДСТУ 2789-94

Ключові слова: будова плоду, класифікація плодів, мікробіологічні хвороби, плоди свіжі, стиглість плоду, фізіологічні розлади, якість плоду

Текст документа «ДСТУ 2789:2015 - Плоди свіжі. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.