Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 31 травня 2016 р. № 152

Ключові слова: вимоги щодо безпеки; гарантії виробника; маркування; методи контролювання; мікробіологічні показники; органолептичні показники; охорона довкілля; пакування; плоди; показники безпечності; правила приймання; правила транспортування та зберігання; свіжі овочі; фізико-хімічні показники; швидкозаморожені продукти (овочі)

Текст документа «ДСТУ 8636:2016 - Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.