Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 5098-2:2015 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання. Частина 2. Порядок розроблення

Розробник: Український науково-дослідний інститут олій та жирів УМН

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Ключові слова: методика виконання вимірювання, метрологічна експертиза, похибка

Текст документа «ДСТУ 5098-2:2015 - Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання. Частина 2. Порядок розроблення» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.