Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять

Діє до 01.01.2019 р.

Розробник: ТК 152

Надано чинності: наказ Державного підприємства «Український науководослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 15 серпня 2017 р. № 231

Документ замінює: ДСТУ 2633:2007 (перенесений термін скасування чинності ДСТУ з 01 січня 2018 року на 01 липня 2019 року: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 10 січня 2018 року N 1)

Ключові слова: кондитерський виріб, сироп, цукерки, карамель, сировина, кондитерський напівфабрикат, кондитерське виробництво, цукор, шоколад, відходи кондитерського виробництва

Текст документа «ДСТУ 2633:2017 - Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.