Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 23 березня 2008 р. No 101

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 25555.0-82

Ключові слова: визначення титрованої кислотності, візуальний метод, метод випробовування, потенціометричний метод, продукти перероблення, рН-метр, розчин гідроксиду натрію

Текст документа «ДСТУ 4957:2008 - Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.