Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови

Розробник: ТІММ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 30 травня 2005 р. № 133. Поправка: ІПС № 7-2006

Ключові слова: зберігання, кефір, консистенція, маркування, методи контролювання, пакування, показники, транспортування, характеристики, якість

Текст документа «ДСТУ 4417:2005 - Кефір. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.