Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 3657:2004 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання числа омилення (ISO 3657:2002, IDT)

Розробник: Український науково-дослідний інститут олій та жирів, ТК 86

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 28 жовтня 2004 р. № 237

Ключові слова: тваринні жири, рослинні жири, омилення, число омилення

Текст документа «ДСТУ ISO 3657:2004 - Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання числа омилення (ISO 3657:2002, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.