Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови

Розробник: УкрНДІОЖ НААН, ТК 86

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45

Документ замінює: ДСТУ 4487:2005

Ключові слова: гарантійний строк зберігання, майонез, майонезний соус, маркування, органолептичні показники, пакування, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 4487:2015 - Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.