Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови

Розробник: УкрНДІОЖ, ТК N 86

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 17 серпня 2004 р. № 181

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 28414-89

Ключові слова: жири кулінарні, кондитерські, хлібопекарські, для молочних продуктів, тригліцериди, гідрогенізація, переетерифікація, органолептичні, фізико-хімічні показники, паковання, марковання, приймання, методи контролювання, транспортування, термін придатності до споживання

Текст документа «ДСТУ 4335:2004 - Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.