Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7650:2014 Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 1. Метод готування проб

Розробник: УкрНДІОЖ УААН, ТК 86

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 29 грудня 2014 р. № 1484

Ключові слова: бенз(а)пірен, виконання вимірювань, засоби вимірювання, поліциклічні ароматичні вуглеводні, стандартний розчин

Текст документа «ДСТУ 7650:2014 - Харчові олії та жири. Визначення вмісту бенз(а)пірену. Частина 1. Метод готування проб» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.