Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8153:2015 Черешня свіжа. Технічні умови

Розробник: Інститут садівництва Національної академії аграрних наук України

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 21922-76

Ключові слова: черешні свіжі, об'єднана проба, одиниця паковання, розмір, термін достигання, товарний сорт, якість

Текст документа «ДСТУ 8153:2015 - Черешня свіжа. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.