Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну

Розробник: Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів та природокористування України «Науково-дослідний та проектний інститут стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції»

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від No 29 грудня 2014 р. No 1485

Ключові слова: випробовування, визначання вмісту, пролін, спектрофотометричний або колориметричний метод, екстинкція, калібрувальний графік, фрукти, овочі, продукти перероблення

Текст документа «ДСТУ 7615:2014 - Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.