Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови

Розробник: Дочірнє підприємство Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Київський інститут хлібопродуктів», Український державний науково-дослідний інститут «Ресурс»

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 28 травня 2015 р. № 45

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 5784-60

Ключові слова: крупи ячмінні, види, вимоги щодо безпеки, вимоги щодо якості, зберігання, методи контролювання, номери круп, транспортування

Текст документа «ДСТУ 7700:2015 - Крупи ячмінні. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.