Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7617:2014 Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка

Розробник: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку від 29 грудня 2014 р. № 1485

Ключові слова: білок, визначення, засвоюваність, метод К'єльдаля, перетравлення, продукти харчові, ферментні препарати

Текст документа «ДСТУ 7617:2014 - Продукти харчові. Метод визначення засвоюваності білка» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.