Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови

Розробник: УкрНДІЦП, ТК 56

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 29 червня 2006 р. № 177. Поправка: ІПС № 10-2009, ІПС No 12-2009, ІПС No 3-2012, ІПС № 5-2012. Зміна № 1чинна з 01.09.2009 р.

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні чинності ДСТУ 2316-93 (ГОСТ 21-94), ДСТУ 2213-93 (ГОСТ 22-94)

Ключові слова: цукор кристалічний, цукор пресований, сахароза для шампанського, цукрова пудра, категорія, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, токсичні елементи, сировина, пакування, маркування, транспортування, зберігання

Текст документа «ДСТУ 4623:2006 - Цукор білий. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.