Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови

Розробник: Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, ТК 152

Надано чинності: наказ Мінекономрозвитку України від 2 грудня 2014 р. № 1430. Зміна № 1 чинна з 01.01.2018 р.: ІПС № 3-2017

Документ замінює: ДСТУ 3924:2000

Ключові слова: загальні технічні умови, зберігання, маркування, методи контролювання, органолептичні показники, пакування, приймання, транспортування, фізико-хімічні показники, шоколад

Текст документа «ДСТУ 3924:2014 - Шоколад. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.