Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ ISO 21415-1:2009 Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини. Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT)

Розробник: Національний університет біоресурсів і природокористування України, ТК 41

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 14 грудня 2009 р. № 448

Документ замінює: ДСТУ ІSО 5531 :2004

Ключові слова: борошно пшеничне, відмивання ручним способом, крупи манні, пшениця, сира клейковина

Текст документа «ДСТУ ISO 21415-1:2009 - Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини. Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT)» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.