Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умови

Розробник: ІОБ УААН

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 22 червня 2009 р. No 226

Документ замінює: Зі скасуванням в Україні ГОСТ 1721-85, ГОСТ 26767-85

Ключові слова: коренеплід, морква свіжа, технічні умови, партія, пакування, маркування

Текст документа «ДСТУ 7035:2009 - Морква свіжа. Технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.