Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива

Розробник: АУВМ і ЗП

Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 11 серпня 2016 р. № 238

Ключові слова: виробник, маркування, морозиво, паковання, суміші, транспортування, фізико-хімічні показники

Текст документа «ДСТУ 8686.1:2016 - Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.