Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови

Розробник: Державний Вінницький проектно-конструкторський технологічний інститут Держпроду Мінагрополітики України

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 04 липня 2006 р. № 191

Документ замінює: ДСТУ 2717-94

Ключові слова: суміші, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, мікробіологічні показники, маркування, пакування, методи контролювання, транспортування та зберігання, правила приймання

Текст документа «ДСТУ 2717:2006 - Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

 

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.