Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

Параметри безпечності м'яса птиці

Розробник: Міністерство охорони здоров'я України

Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України 06.08.2013 N 695, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 09 серпня 2013 р. за N 1364/23896

Документ замінює: З 2016 року Підпункти та пункти 1.1, 1.1.1 - 1.1.3, 1.1.4.3, 1.2, 1.2.1.1 - 1.2.1.4, 1.2.2.2, 1.2.3.1 - 1.2.3.6, 1.3.1, 1.3.1.1.1, 1.3.1.2, 1.3.2, 1.4, 1.4.1 розділу 4А частини IV в частині допустимого вмісту токсичних елементів, нітратів, нітрозамінів, антибіотиків, пестицидів, мікробіологічних показників в м'ясі птиці "Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов", затверджених заступником Міністра охорони здоров'я СРСР 01 серпня 1989 року N 5061-89

Текст документа «Параметри безпечності м'яса птиці» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.