Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСанПіН 4.2-180-2012 Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини

Розробник: Міністерство охорони здоров'я України

Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 29.12.2012 р. N 1140, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 09 січня 2013 р. за N 88/22620. Зміна: наказ Міністерства охорони здоров'я України від 18.08.2014 р. N 576

Текст документа «ДСанПіН 4.2-180-2012 - Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.