Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСП 4.4.4.089-2002 Державні санітарні правила для підприємств, що виробляють маргаринову та майонезну продукцію

Розробник: МОЗ України

Затверджено: Постанова Головного державного санітарного лікаря України 28.12.2001 N 71 Про затвердження Державних санітарних правил для підприємств, що виробляють маргаринову та майонезну продукцію

Документ замінює: СанПиН 946-А-71 Санитарные правила для предприятий маргариновой промышленности

Текст документа «ДСП 4.4.4.089-2002 - Державні санітарні правила для підприємств, що виробляють маргаринову та майонезну продукцію» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.