Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСП 4.4.5.078-2001 Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування

Постанова Головного державного санітарного лікаря України N139 від 07.11.2001р. Про затвердження Державних санітарних правил і норм "Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування" ; Заміняє розділ 9.9 "Медико-биологических требований и санитарных норм качества продовольственного сырья и пищевых продуктов" N 5061-89 від 01.08.89 р.

Текст документа «ДСП 4.4.5.078-2001 - Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування » присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: MS Word

Copyright © 2006-2017 НПО «Норматив». All rights reserved.