Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4221:2003 Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови

Розробник: Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів (УкрНДІспиртбіопрод)

наказ Держспоживстандарту України від 14 жовтня 2003 p. № 155

Документ замінює: ГОСТ 5962-67

Ключові слова: спирт етиловий ректифікований, сорт, зерно, картопля, меляса, органолептичні показники, транспортування, зберігання.

Текст документа «ДСТУ 4221:2003 - Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови » присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.