Оплата та поставка | Питання-відповідь | Техпідтримка | Контакти
(044) 537-1589   537-1579
робота офіса з 10:00 до 17:00

ДСТУ 4655:2006 Яйця інкубаційні. Технологія передінкубаційного оброблення. Основні параметри

Розробник: Інститут птахівництва Української академії аграрних наук

Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 1 серпня 2006 р. № 227

Ключові слова: дезінфікування, дезінфектант, дезкамера, інкубаційні яйця

Текст документа «ДСТУ 4655:2006 - Яйця інкубаційні. Технологія передінкубаційного оброблення. Основні параметри» присутній у професійній нормативно-правовой бібліотеці:

Норматив™ PRO - санепідемнагляд.

 

Формат тексту документа: PDF

Copyright © 2006-2018 НПО «Норматив». All rights reserved.